X
تبلیغات
آموزش آشپزی - انواع شیرینی ها 2

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی انواع غذاها دسر ها و سالاد ها و انواع شیرینی ها

انواع شیرینی ها 2

کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب

مواد لازم: • 1-1/2 فنجان دوغ
• 3 / 4 فنجان روغن کانولا
• 1 / 2 پیمانه آب
• 2 پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
• 2 تخم مرغ
• 2 قاشق چایخوری.بیکینگ پودر
• 1-1/2 قاشق چایخوری. دارچین زمینی
• 1 / 2 قاشق چایخوری. جوش شیرین
• 1 / 2 قاشق چایخوری. نمک
• 2 قاشق چایخوری. وانیل
• 2-1/2 فنجان آرد همه منظوره
• 2 عدد سیب بزرگ ، خرد شده در تکه های 0.5 inch
• پوره میوه

دستورالعمل1. فر راتا 350 درجه فارنهایت گرم شده باشد.2قالب کیک پزی به ابعاد 8*8*2 اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده وکنار بگذار ید .

2. در کاسه مخلوط کن دوغ،روغن،شکر قهوه ای،تخم مرغ،بیکینگ پودر،دارچین،جوش شیرین و وانیل را هم زده و کاملا مخلوط کنید. بطور مساوی بین دو تابه ای که از قبل آماده کرده اید تقسیم کنید.

3. 40 دقیقه در فر پخت شود یا لااقل تا زمانیکه خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید و دراورید تمیز باشد سپس اجازه بدهید 10 دقیقه بیرون بماند تا خنک شود. کیک را از تابه بر روی ظرف مورد نظر برگردانید و کاغذ نسوز ته آن را جدا کنید و بگذارید کاملا خنک شود .

4.پوره میوه را آماده کنید.و بین دو لایه وروی سطح تخت لایه بالایی را با آن بپوشانید

• کیک آماده سرو شدن میاشد و برای 10 نفر کافی است.

پوره میوه : در کتری 2 قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ذوب کنید 4 سیب یا گلابی کوچک رسیده که دانه وسط آنها را درآورده وخرد کرده اید را به آن لضافه کنید،1/4 فنجان شکر دانه ریز را به آن اضافه کنیید و8 دقیقه روی حرارت طبخ شود تا زمانیکه میوه ها شروع به نرم شدن کنند سپس از روی اجاق بردارید.

ارزش غذایی
• 532 کالری ،
• تعداد چربی (گرم) 20 ،
• چربی اشباع شده(گرم) 3 ،
• چربی اشباع (گرم) 11 ،
• چربی اشباع نشده (گرم) 5 ،
• کلسترول (میلی گرم) 50 ،
• سدیم (میلی گرم) 319 ،
• کربوهیدرات (گرم) 84 ،
• قند کل (گرم) 57 ،
• فیبر (گرم) 3 ،
• پروتئین (گرم) 6 ،
• ویتامین ث (دی وی ٪) 6 ،
• کلسیم (دی وی ٪) 17 ،
• آهن (دی وی ٪) 12 ،
• درصد ارزش غذایی روزانه بر اساس رژیم غذایی 2،000 کالری

 


طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا استوارت

مواد لازم:
یک فنجان کره، مقداری هم برای چرب کردن ماهی تابه
یک دوم فنجان کاکائو (شیرین نباشد)، مقداری هم برای ماهی تابه
دو فنجان آرد
یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک و یک دوم فنجان شکر
دو عدد تخم مرغ بزرگ به اضافه دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ
6 اونس( هر اونس برابر با 31/1گرم) شکلات آب شده
1 قاشق چای خوری وانیل
1 فنجان سرشیر*** کم چرب

فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تا 8 اینچ(هر اینچ معادل 2/54 سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.

با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.

مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی 40 الی 45 دقیقه. اجازه دهید تا 15 دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.

از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید.

 

طرز تهیه شیرینی هلندی

مواد لازم:


آرد 250 گرم

پودر شکر 100 گرم

مارگارین 125 گرم

شیر تازه 275 گرم

بیکینگ پودر 20 گرم

وانیل نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه:


آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفید شود.

در ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.

سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.

بعد آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.

سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.

انرژی کل: 2200 کیلوکالری

 


کیک فنجانی شاتوت و لیمو

مواد لازم برای 12 نفر:

آرد دو پیمانه

بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین نصف قاشق چای‌خوری

نمک نصف قاشق چای‌خوری

شکر یک پیمانه

پوست رنده شده دو عدد لیمو

کره بدون نمک یا مارگارین نصف پیمانه

پنیر ریکوتا یک پیمانه

تخم‌مرغ بزرگ یک عدد

آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری

وانیل یک قاشق چای‌خوری

شاتوت تازه یک پیمانه

شکر برای پاشیدن روی کیک مقداری

طرز تهیه:

* فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. درون 12 قالب کیک فنجانی، کاغذ شیرینی قرار دهید.

* درون کاسه‌ای متوسط آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسه‌ای کوچک شکر و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.

* با استفاده از یک همزن برقی، کره و شکر و مخلوط پوست لیمو را آن قدر هم بزنید تا کاملاً پف کنند.(حدود 2 دقیقه)
شاتوت

* پنیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. تخم‌مرغ، آب لیمو و وانیل را نیز به مخلوط اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

* ترکیبات خشک را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. با یک قاشق بزرگ درون هر قالب را تا نیمه از مایه آماده شده پر کنید.

* روی هر کدام از مایه درون قالب‌ها سه عدد شاتوت قرار داده سپس روی آن‌ها را با مابقی مایه کیک، بپوشانید و روی آن‌ها شکر بپاشید.

* کیک‌های فنجانی را درون فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن‌ها کمی قهوه‌ای طلایی رنگ شدند حرارت دهید.

* 5 دقیقه صبر کنید کیک‌ها کمی خنک شوند سپس آن‌ها را میل کنید.

 


طرز تهیه شیرینی هلندی

مواد لازم:


آرد 250 گرم

پودر شکر 100 گرم

مارگارین 125 گرم

شیر تازه 275 گرم

بیکینگ پودر 20 گرم

وانیل نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه:


آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفید شود.

در ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.

سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.

بعد آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.

سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.

انرژی کل: 2200 کیلوکالری

+ نوشته شده در  پنجشنبه هفدهم شهریور 1390ساعت 18:55  توسط سرآشپز روز  |